پروتئین واژه و کلمه ای مضاعف آشناست و هرگاه که اسم آن را می شنویم ناخود باخبر به یاد گوشت میافتیم این در حالی است که همگی جان داران و به خصوص گیاهان دارنده ساختارهای پروتئینی می باشند و می توان اعلام کرد پروتئین مهم ترین ادغام سلولی در سلولهای گیاهی است .
اسید های آمینه پروتئین ها را میسازند گیاه با امداد نور و روشنایی فتونستز می نماید با فتوسنتز آب و مواد غذایی در طی عکس العمل های زیاد شگرف و پیچیده تبدیل به اسید آمینه می گردند و در غایت با پیوستن اسید آمینه ها به نیز پروتوئین بوجود میاید .
با تست های متفاوت اثبات شدهاست که میزان بازدهی و باردهی فضای سبز و گیاهان ارتباط بی واسطه با میزان و کیفیت اسید آمینه جان دار در گیاه داراست , به صورت خلاصه می بایست بگوییم ارتقا کمیت و کیفیت اسید آمینه در گیاه سبب ساز به :
آمینه ,اسید ,افزایش ,های ,ها ,محلول ,اسید آمینه ,محلول پاشی ,درخت پسته ,کیفیت اسید ,و کیفیتمنبع
رابطه عناصر غذایی وبیماری ها در گیاهان
چای داغ را با خرما نخورین مضره!!!
ارتقا پیوسته و بهبود مستمر سازمان جهاد کشاورزی نیازمند خلاقیت، کیفیت و بهره وری نیروی انسانی است
نکاتی اصلی در خصوص سمپاشی
علایم فقدان مواد مفید در گیاهان
مزایای کشت گلخانه ای زعفران
یونجه به چه کودهای نیاز دارد؟!